Ο Phil Spencer δηλώνει πως η Microsoft έχει… γραμμένους τους gamers

Ναι, δεν το είπε έτσι ακριβώς, αλλά εμείς… αυτό το νόημα βγάλαμε. Διότι, στο κέντρο τους, αυτό λένε ουσιαστικά όσα είπε ο φίλτατος εκπρόσωπος της μεγάλης εταιρείας για το Xbox One.

xbox one quantum break 000

Ασχολείσαι με το gaming; Παίζεις φανατικά παιχνίδια; Τότε θα αγοράσεις το Xbox One. Γιατί; Έχει τα παιχνίδια που θέλεις; Σε έπεισε με τις μοναδικές δυνατότητες του; Κρατά όμηρο το… νεφρό σου και δεν θα σου το επιστρέψει αν δεν τα σκάσεις στη Microsoft; Όχι, Απλά θα το αγοράσεις. Γιατί; Γιατί είσαι gamer. Και οι φανατικοί gamers… αγοράζουν τα πάντα!

Αυτό το ασύληπτο είπε ο κατά τα άλλα φίλτατος Phil Spencer, δικαιολογώντας το γιατί η Microsoft δεν έδειξε και τόσα παιχνίδια κατά την αποκάλυψη του Xbox One. Και, για να το θέσουμε ωμά και σταράτα, ας δούμε κάπως αλλιώς, remixed και παραλλαγμένα από εμάς όσα είπε. Ναι, κατηγορήστε μας που αλλοιώνουμε το λόγο του, μα εμείς, έτσι τον καταλάβαμε:

Quote:

Gamers; Παιχνδιια; Ποιος χέζει βρε τους gamers και τα παιχνίδια; Αυτοί ούτως ή άλλως θα αγοράσουν την κονσόλα μας αν θέλουν παιχνίδια. Το θέμα είναι οι άλλοι. Στους άλλους δίνουμε σημασία, που δεν θα μας αγόραζαν. Αυτούς στους οποίους θέλουμε να επεκταθούμε. Αυτούς που δεν παίζουν, που θέλουν να βλέπουν ποδόσφαιρο και baseball-για-φαντασιόπληκτους.

Στην πράξη, βέβαια, και για να μην λέτε πως αλλοιώσαμε τόσο πολύ όσα είπε, να σας κάνουμε και ένα… copy-paste:

Quote:

The super core guys, they will buy everything. They will buy all devices, but most people really only do buy one device, and if you’re going to think about what that one device is, we believe an all-in-one system that does the best games and TV and entertainment will be something that’s really unique.

Page 1 of 212
...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.