Ο Jonathan Blow κατηγορεί τη Microsoft πως… μας δουλεύει [updated]

Μόλις πριν λίγες ημέρες συζητούσα με ένα φίλο ακριβώς για αυτό το θέμα και, για δες, χθες ο Jonathan Blow είπε ό,τι έλεγα: η Microsoft λέει ψέματα για τη σχέση Xbox One και cloud.

Jonathan Blow

Κατά την αποκάλυψη του Xbox One, η Microsoft φρόντισε ανάμεσα σε άλλες… αερολογίες – που τελικά κατέληξαν περισσότερο να μπλέκουν τα πλήθη από ό,τι να ξεκαθαρίζουν το τοπίο – να αναφέρει και ότι το Xbox One δεν θα περιορίζεται στον επεξεργαστή του, αλλά θα χρησιμοποιεί και τη δύναμη του Cloud για να επεκτείνει την επεξεργαστική του ισχύ. Μαγικοί servers στα έγκατα της Microsoft θα έπαιζαν το ρόλο επέκτασης του hardware του, βοηθώντας το π.χ. στον υπολογισμό backgrounds για παιχνίδια και physics στην κίνηση των αντικείμενων και χαρακτήρων στους κόσμους τους. Και όλα αυτά είναι ψέματα.

Braid

Ο ίδιος ο Jonathan Blow, δημιουργός του βραβευμένου Braid, δηλώνει πως δεν έχει ο ίδιος της τεχνικές γνώσεις για να… ξεμπροστιάσει τη Microsoft, αλλά αναγνωρίζει, καταλαβαίνει, θεωρεί, τέλος πάντων, βάσει των γνώσεων του, πως όσα λέει η Microsoft είναι βλακείες. Και χρησιμοποιεί λίγο πιο… χυδαία γλώσσα για να το αποδώσει, αφού, συγκεκριμένα, αποκαλεί τους ισχυρισμούς της εταιρείας…

Quote:

…bullshit…

Και εδώ το θεματάκι μας γυρίζει λίγο σε προσωπικό τόνο – αναπόφευκτο, αφού βασίζεται σε προσωπικές γνώσεις και απόψεις.

Page 1 of 41234
...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.