Ο Iron-Man σε 60 δευτερόλεπτα

Η ομάδα Cinefix ξεκίνησε μια πρωτότυπη νέα σειρά videos στο YouTube που αναλαμβάνουν να μας παρουσιάσουν στα γρήγορα διάσημες ταινίες. Και είναι πρωτότυπες λόγω… 8-bits!

Iron Man saying "όχι άλλο κάρβουνο"!

Αναγνωρίζοντας πως υπάρχουν και άλλες προσπάθειες σύμπτυξης ολόκληρων ταινιών σε διάστημα ενός λεπτού και κάτω, συνήθως με αρκετά χιουμοριστικά αποτελέσματα, η ομάδα Cinefix αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό, κάτι πραγματικά πρωτότυπο: ναι μεν θα μας έδειχνε και αυτή τη δράση ολόκληρων ταινιών μέσα σε ένα λεπτό (παρά κάτι, αν αφαιρέσεις τους τίτλους), αλλά επιπλέον θα το έκανε όχι με video, αλλά παρουσιάζοντας τα πάντα σαν ένα παλιό 8-bit παιχνίδι!

Έτσι, το βιντεάκι θα μπορούσε άνετα τα αποτελεί κανονικότατο trailer για ένα (ομολογουμένως… προχωρημένο) παιχνίδι του Super Nintendo Entertainment System!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.