Οι περιπέτειες του Phoenix Wright, σε HD, στο… iOS;!

Αυτό ήταν κοινή γνώση που μας είχε ξεφύγει: μια από τις δημοφιλέστερες σειρές τίτλων του Nintendo (3)DS θα κυκλοφορήσει remastered σε HD στις συσκευές της Apple.

ace attorney 001

Αυτό, από μόνο του, πρέπει να είναι μια σημαντική… προσβολή προς τη Nintendo και την κοινότητα του gaming αφού αποδεικνύει αυτό που όλοι γνωρίζουμε και δεν θέλουμε να παραδεχτούμε: τα smartphones και tablets είναι οι νέες φιρητές παιχνιδομηχανές. Και αν Sony και Nintendo (και Microsoft;!) δεν αποφασίσουν να κουνηθούν, σύντομα το οποιοδήποτε Nintendo DS, το οποιοδήποτε PlayStation Portable/Vita, θα είναι μακρινό παρελθόν.

ace attorney 003

Όπως και να έχει, και… πέρα από το ξέσπασμα μας, όσον αφορά στον ίδιο τον κύριο Phoenix Wright, ο πλήρης τίτλος που θα δούμε την επόμενη εβδομάδα, στις 30 Μαΐου, στις συσκευές με iOS είναι Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy HD, και, όπως μάλλον προδίδει το όνομα του, θα συμπεριλαμβάνει τις τρεις πρώτες περιπέτειες του δικηγόρου με τη… γερακίσια κόμωση.

Οι δυο πρώτες υποθέσεις του πρώτου τίτλου θα διατεθούν ως… τυράκι απολύτως δωρεάν, με το υπόλοιπο παιχνίδι να κοστίζει $5.99, ενώ τα άλλα δυο παιχνίδια αυτόνομα θα κοστίζουν από $6.99. Η τριλογία σε πακετάκι είναι κομματάκι οικονομικότερη, στα $16.99.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.