Νέα engine; ΠΟΙΑ νέα engine στο Call of Duty: Ghosts;

Όπως αποκαλύφθηκε… μετά την αποκάλυψη (του Xbox One), για ακόμη μια φορά οι developers προσπαθούν να… μας δουλέψουν!

xbox one call of duty ghosts 002

Λίγο πριν την αποκάλυψη του Xbox One, είχε ακουστεί πως θα βλέπαμε, επιτέλους, το νέο Call of Duty: Ghosts εν δράσει. Και το σημαντικό, ο λόγος για τον οποίο το περιμέναμε πώς και πώς, ήταν πως θα αποτελούσε τον πρώτο τίτλο της σειράς εδώ και σχεδόν μια… δεκαετία που θα βασιζόταν σε μια νέα engine. Ή, τουλάχιστον, αυτό μας είχαν πει. Τελικά, όσα είδαμε δεν ήταν τόσο εντυπωσιακά όσο θα περίμενε κανείς – και, για δες, δεν προέρχονταν από μια νέα engine.

Όπως… ομολόγησε κατόπιν της αποκάλυψης του Call of Duty: Ghosts ο lead animator του τίτλου, Zach Volker, πρόκειται για μια αλλαγμένη, εξελιγμένη, τροποποιημένη, βελτιωμένη, πείτε-την-όπως-θέλετε, νέα έκδοση της μηχανής στην οποία, κατά τα άλλα, βασίζονταν και… όλοι οι προηγούμενοι τίτλοι της σειράς. Μικρή παύση. Για να το χωνέψουμε.

Αχέμ. Επιστρέψαμε. Τα σχόλια για ανανέωση της σειράς και οι τυμπανοκρουσίες για το πόσο εκπληκτική είναι η νέα μηχανή στην οποία θα βασίζεται το νέο Call of Duty και η οποία θα αποτελέσει τη βάση και για τα επόμενα; Ναι, για την ίδια engine ήταν. Το βιντεάκι που είδαμε, στο οποίο οι φωτισμοί φαίνονταν… κάπως; Ναι, από αυτήν. Το κομματάκι αφύσικο animati… Τέλος πάντων, να μην τα πολυλογούμε, ο λόγος που το νέο Call of Duty: Ghosts φάνηκε περισσότερο ως μια πιο γυαλισμένη έκδοση όλων των παλαιότερων τίτλων της σειράς, και όχι τόσο ως ένα πραγματικά νέο παιχνίδι, μάλλον οφείλεται αποκλειστικά σε αυτό.

Page 1 of 212
...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.