Μια γενιά πίσω τα PCs από την τεχνολογία των PS4 – Xbox One

Σύμφωνα με τον CTO της Electronic Arts, Rajat Teneja, οι νέες κονσόλες των Microsoft βρίσκονται μια γενιά μπροστά από τα PCs όσον αφορά στις επιδόσεις τους.

Xbox_Live_Points_Card.jpg

Συγκεκριμένα, ο Rajat Teneja είπε πως τα PS4 και Xbox One…

Quote:

…βρίσκονται μια γενιά μπροστά σε σχέση με το καλύτερο PC της αγοράς.

…και προφανώς οι οπαδοί του PC gaming… έπεσαν να τον φάνε. Οι πιο ψαγμένοι άρχισαν να κάνουν συγκρίσεις ανάμεσα στο hardware των κονσολών και αυτό των PCs. Άλλοι άρχισαν να λένε τα… κλασσικά: πως δυο GeForce Titan σε SLi (θυμίζουμε πως έκαστη κοστίζει περί τα €1000) μπορούν να… βαρέσουν στα αυτιά οποιαδήποτε κονσόλα, κ.λπ. κ.λπ. Δυστυχώς, όμως, για τους φίλτατους… φανατικούς πισάδες, έχει ένα κάποιο δίκιο.

Ody's thoughts

Να ξεκαθαρίσω πως, πάνω από όλα, και εγώ το PC προτιμώ. Είναι ανόητο, όμως, να προβαίνει κανείς σε άμεση σύγκριση, διότι… Ας δούμε το διότι.

Όπως έχει ειπωθεί πάλι και πάλι, ναι μεν τα Xbox One και PlayStation 4 έχουν αρχιτεκτονική παραπλήσια με τα PCs, αυτό, όμως, δεν σημαίνει και πως είναι το ίδιο με το να έπαιρνε κανείς τα αντίστοιχα με τα δικά τους εξαρτήματα για ένα PC, να το συναρμολογούσε και, τσούπ, να είχε το ίδιο αποτέλεσμα. Α, όχι. Κάτι τέτοιο… δεν παίζει.

Page 1 of 3123
...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.