Μηχανή για Battlefield Στο Κινητό ετοιμάζει η Electronic Arts

Οι ψαγμένοι αναγνωρίζουν πως ο τίτλος μας μπορεί να αποδοθεί και ως “Η Electronic Arts Φέρνει Τη Frostbite Σε Mobile Πλατφόρμες”. Και μάλλον αυτό είναι και το σωστότερο.

Battlefield 4 - 004

Η μηχανή, λοιπόν, που έγινε διάσημη με τη σειρά των Battlefield (και των εκπληκτικών γραφικών τους) μεταφέρεται από μια νέα ομάδα σε iOS και Android (ή, τουλάχιστον, αυτά τα δυο είναι αυτά που έχουν αναφερθεί), με στόχο την εύκολη δημιουργία ποιοτικών τίτλων από την εταιρεία για αυτές τις πλατφόρμες.

Η μικρή εκδοχή της ακούει στο όνομα Frostbite Go, και θα διευκολύνει π.χ. όποιον δημιουργεί ήδη ένα παιχνίδι με τη μεγάλη εκδοχή της, για PCs και τις κυρίαρχες κονσόλες, να το μεταφέρει με (σχετική) ευκολία και σε smartphones και tablets.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.