Με νέα engine το Call of Duty: Ghosts

Πέρα από το οτι επιβεβαιώθηκε το όνομα του επόμενο Call of Duty – ναι, έχει υπότιτλο Ghosts, διέρρευσε και το ότι θα βασίζεται, επιτέλους, σε μια νέα engine.

Ghostbusters.jpg

Η μηχανή στην οποία βασίζονταν μέχρι σήμερα τα Call of Duty ήταν μια τροποποιημένη εκδοχή της id Tech 3 από το… Quake 3 Arena (ναι, τόσο σύγχρονη). Με κάθε νέο Call of Duty η Infinity Ward (και ενίοτε η Treyarch) μπάλωναν τα αμπάλωτα για να κάνουν τον τίτλο να δείχνει σύγχρονος. Τώρα, επιτέλους, ήρθε η ώρα της μετάβασης σε κάτι νέο.

Αν και ακόμη δεν είναι γνωστό το τι θα είναι αυτό – μια νέα, δική του μηχανή, ή κάποια ήδη υπάρχουσα, π.χ. CryEngine ή Unreal Engine, μάλλον η αλλαγή ήταν, πια, επιτακτική, αφού αν επέμεναν στην παλιά engine, δεν θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες των επόμενων PlayStation 4 και Xbox Infinity/720/Whatever.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.