Μάπα το Wii U κατά προγραμματιστή της Electronic Arts

Αν και τα tweets του Bob Summerwill, senior software engineer στην EA Canada, έχουν πια διαγραφεί, αρκετοί πρόλαβαν να πάρουν screenshots, και έτσι… η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί.

Wii_sUck.jpg

Και ποια είναι αυτή, κατά τον κύριο Bob;

Quote:

Το Wii U είναι μάπα. Λιγότερο δυνατό από ένα Xbox 360. Φτωχό online/κατάστημα. Παράξενο tablet. (…) Η Nintendo είναι μια ζωντανή νεκρή αυτή τη στιγμή. (…) Λειτουργούν ακόμη σαν να βρισκόμαστε στο 1990. (…) Θα έπρεπε να διαθέσουν τα Mario και τα Zelda τους ως αποκλειστικούς τίτλους για το PlayStation 4 ή το επόμενο Xbox. (…) Αντί αυτού, έφτιαξαν αυτή την απαίσια κονσόλα.

Και αυτό, λίγο αφού η Electronic Arts ανακοίνωσε πως δεν ετοιμάζει κανέναν τίτλο για το Wii U. Τα όποια σχόλια, δικά σας.

Ody's thoughts

Να υποθέσουμε, λοιπόν, πως αυτό είναι μια… κίνηση πανικού από πλευράς Nintendo, μια τραγική προσπάθεια να αποκτήσει κάποια έσοδα, ενώ βλέπει το μέλλον μαύρο και ζοφερό;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.