Εντός του έτους το PS4 και για… εμάς

Σύμφωνα με πηγές του CVG, η Sony δεν θα αναβάλλει, τελικά, για το επόμενο έτος την κυκλοφορία του νέου PlayStation στα… μέρη μας. Και όπου μέρη μας, η Ευρώπη.

Killzone

Κάτι το ότι η Microsoft θα κυκλοφορήσει πολύ-πολύ σύντομα (από ό,τι φαίνεται) τη δική της κονσόλα επόμενης γενιάς, το Xbox 720/Durango/Infinity/whatever, κάτι το ότι εις τας Ευρώπας είχαμε πάντα μια αδυναμία στο πλεϋστέησο, και η Sony την πήρε, κατά τις φήμες, την απόφαση: θα το δούμε και εμείς εντός του έτους, όπως τα ξαδελφάκια μας σε Ιαπωνία και Αμερική.

Αν, τουλάχιστον, πιστέψουμε τις πηγές του CVG, που θέλουν τη Sony να προσπαθεί να εκμηδενίσει το όποιο ρίσκο με την κυκλοφορία του PS4. Και, όσο να’ναι, θα ήταν λιγάκι ρίσκο να διαθέσει στην αγορά τη δική της πρόταση αρκετούς μήνες μετά τη Microsoft, οπότε, από ό,τι λέγεται, θα προσπαθήσει να την προλάβει. Και έτσι, θα (αξιωθούμε να) δούμε και εμείς PS4 εντός του 2013.

Ody's thoughts

Άλλο, βέβαια, το να το δούμε, και άλλο το να το… αγοράσουμε, αφού αν συνεχίσει έτσι η οικονομία, άστα τσε βράστα.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.