Για δες! Το Metal Gear Rising: Revengeance θα κυκλοφορήσει και για PCs!

Όπως ανακοίνωσε ο δημιουργός της σειράς Metal Gear Solid, Hideo Kojima, ο τελευταίος τίτλος της… οικογένειας θα κυκλοφορήσει, τελικά, και στα PCs.

Metal Gear Rising - Revengeance

Μάλλον μετά το παραπάνω δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά περισσότερα. Ναι, ο τίτλος που ανέπτυξε η Platinum Games, με πρωταγωνιστή τον μάγκα cyborg ninja Raiden, θα έρθει και στα PCs. Όχι, δεν γνωρίζουμε τι… έπεισε την παρέα του Hideo να αλλάξει γνώμη.

Μήπως, λέμε, μήπως, η συγκεκριμένη κυκλοφορία είναι ενδεικτική του ότι θα δούμε το πέμπτο μέλος της κεντρικής σειράς Metal Gear Solid να κυκλοφορεί και στα PCs; Λέμε τώρα, υποθέσεις κάνουμε.

Ody's thoughts

Να πάρει. Και μόλις το τελείωσα στο PS3. Όχι, δεν με χάλασε – αλλά στο PC θα το χαιρόμουν σε πραγματική HD ανάλυση, με πολύ-πολύ καλύτερα γραφικά. Αν δεν καταλήξει άλλο ένα κακό port, βέβαια. Τι με εμποδίζει από το να το ξαναπαίξω; Πως έχω… τεράστια λίστα με τίτλους που δεν έχω παίξει εδώ και καιρό και θεωρώ πως πρέπει να δω. Να, για παράδειγμα, πρέπει να τελείωσω κάποτε το Fist II. Ναι, του Commodore 64. Με τον καρατέκα. Και τον περίεργο χειρισμό. Ω, οι αναμνήσεις…

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.