Βασισμένα σε πραγματικούς ηθοποιούς τα πλήθη του InFamous: Second Son

Σε μια προσπάθεια για ακόμη μεγαλύτερο ρεαλισμό στο επερχόμενο InFamous: Second Son, η Sucker Punch φρόντισε ώστε κάθε χαρακτήρας του να έχει… πραγματικό πρόσωπο.

InFamous Second Son 002

Τα παλικάρια της Sucker Punch έτρεξαν παντού: προσέλαβαν ηθοποιούς, και όταν… ξέμειναν από πρόσωπα (και, υποθέτουμε, τα χρήματα που τους πλήρωναν), στράφηκαν σε οκογένεια, φίλους και γνωστούς. Και όλα αυτά για να… σκανάρουν τα πρόσωπα τους και να τα φορέσουν στους χαρακτήρες του επερχόμενου sequel-reboot-whatever της σειράς InFamous, το Second Son, που θα δούμε στο κοντινό μέλλον στο PlayStation 4.

Η Sucker Punch μετέφερε στους υπολογιστές της τα πρόσωπα εβδομηνταπέντε ανθρώπων, μέσω μιας εξελιγμένης τεχνικής 3D scanning. Και έτσι, οι… φατσούλες τους θα είναι αυτές που θα συναντούμε (και ενίοτε θα… ψήνουμε) στο επερχόμενο ηπερ-ηρωικό παιχνίδι.

Ody's thoughts

Ω, θα μας φάνε οι τύψεις… not!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.