Αποκαλυπτήρια για το νέο Xbox

Μετά τις αποκαλύψεις της Sony για την δική της εκδοχή της κονσόλας “νέας γενιάς”, ήρθε και η σειρά της Microsoft.

Αν και η παρουσίαση είναι προγραμματισμένη για τις 8 περίπου το βράδυ ώρα Ελλάδας [άρα, τη στιγμή δημοσίευσης του παρόντος έχει ήδη ξεκινήσει] και έχουμε παραθέσει link προς την ιστοσελίδα που η εταιρία έχει δώσει για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση (μπορείτε να κάνετε κλικ στην “Αρχική Πηγή”), δεν έχει νόημα να το κάνετε -λογικά- γιατί πολύ απλά η σελίδα έχει πέσει [κάτι αναμενόμενο].

Ωστόσο τα λαγωνικά του unregistered δεν θα σας αφήσουν έτσι. Φυσικά και θα υπάρξει αντίστοιχη ενημέρωση, μόλις συλλέξουμε ό,τι στοιχεία γίνουν διαθέσιμα.

Update

Σαν πρώτη επιβεβαίωση μπορούμε να… δακρύσουμε με τις πληροφορίες για το υλικό του καθώς θα βασίζεται σε 8πύρηνο επεξεργαστή x86 (AMD Jaguar) και ασορτί DirectX 11.1 GPU, θα έρχεται με 8 GB RAM DDR3 και 500GB HDD και -φυσικά- BluRay, υποστήριξη Direct Wi-Fi Connecting για τον controller του και… άλλες συσκευές και φυσικά USB 3.0 ports ενώ το όνομά του θα είναι Xbox One.


Blackfox's thoughts

Πρόχειρα συμπεράσματα: Μπάμπη, πρώτον, η Microsoft ήταν… τίγκα στην έμπνευση στην ονοματοδοσία αλλά τουλάχιστον έμαθε και δεν θα βάλει HD-DVD.

Stay tuned for more updates!

Αν το ανθρώπινο σώμα ήταν λειτουργικό, το δικό μου θα ήταν τα Windows Millennium...