900 εκατομμύρια activations δεν… αρκούν για το Android

Η Google δήλωσε… καταχαρούμενη πως το λειτουργικό της σύστημα για smartphones έχει, πια, περισσότερα από 900 εκατομμύρια χρήστες. Αλλά και πως αυτό δεν είναι αρκετό!

Όπως όχι απλά ανέφερε, αλλά και έδειξε, χρησιμοποιώντας ένα χάρτη, στην Google I/O, ο ηγέτης των Android και Chrome στη Google, Sundar Pichai, το Android έχει πια 900 εκατομμύρια χρήστες. Αυτό είναι το καλό. Και σχεδόν όλοι τους βρίσκονται σε Αμερική και Ευρώπη. Αυτό είναι το κακό!

Μπορεί το νούμερο να είναι πάρα πολύ υψηλό, αλλά στην πράξη αποτελεί μόλις το 10% του πληθυσμού του κόσμου. Επόμενος στόχος της Google, λοιπόν, όσον αφορά στο Android, είναι το να φέρει τα… υπόλοιπα 4,5 δισεκατομμύρια κόσμου στην πλατφόρμα της.

Ody's thoughts

Και μετά τη Γη, θα κυριεύσει όλο το Σύμπαν. Μουάχαχαχαχα (γέλιο Dr. Evil)…

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.