Πέρασε τα 10 εκατομμύρια πωλήσεις το Galaxy S4

Μέσα σε μόλις ένα μήνα από την επίσημη διάθεση του, το Galaxy S4, σύμφωνα με τη… μαμά Samsung, ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια πωλήσεις. Galaxy S4 003

Αυτή και αν είναι ασύληπτη επιτυχία – και απόδειξη πως η Samsung είναι, πια, ένα από τα… μεγαθήρια στο χώρο των smartphones: πριν καλά-καλά περάσει ένας μήνας από την αποκάλυψη του νέου Samsung Galaxy S4, η συσκευή έχει ήδη σπρώξει περισσότερα από δέκα εκατομμύρια κομμάτια στην αγορά.

Το νούμερο δεν είναι πρωτόγνωρο για τη Samsung, αφού και το προηγούμενο Galaxy S3 το είχε ξεπεράσει, μα εκείνο είχε χρειαστεί δυο μήνες.

Ody's thoughts

Αυτό που προσωπικά δεν κατάλαβα είναι πως, κατά τη Samsung, αυτό σημαίνει πως το Galaxy S4 έφτασε τα δέκα εκατομμύρια πωλήσεις είκοσι φορές πιο γρήγορα από το Galaxy S3. Ο ένας μήνας σε σχέση με τους δυο μήνες δεν μου βγάζει… είκοσι φορές μικρότερο χρονικό διάστημα, για κάποιο λόγο. Εκτός αν αρχίσουμε να μιλάμε για τη Θεωρία της Σχετικότητας, για την καμπυλότητα του χρόνου κ.λπ. Samsung; Μήπως παράγεις τις συσκευές σε… παράλληλα σύμπαντα;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.
  • lefteris

    πηγα το ειδα στα public. η οθονη του θα ελεγα οτι ειναι αφυσικα ωραια. νομιζω ξεπερασε το iphone 5.

  • ducklord

    Το iPhone 5, από άποψη οθόνης, έχει ξεπεραστεί εδώ και καιρό – αλλά δεν θυμάμαι να σου πω ανταγωνιστικά μοντέλα που υπερτερούν. Τα γνωστότερα είναι το Galaxy S4, για το οποίο μιλάμε, και το HTC One – που, από ό,τι λένε οι περισσότεροι, έχει την… καλύτερη οθόνη ever σε smartphone μέχρι σήμερα.