Μεγάλη ανανέωση και… 1TB χώρου για το Flickr!

Λίγο μετά την επισημοποίηση της εξαγοράς του Tumblr, η Yahoo όχι μόνο… έκανε lifting στο flickr, μα χάρισε και 1TB χώρου σε κάθε free λογαρισμό.

flickr-logo
Πρώτη ανανέωση του Flickr, το site του, που παρουσιάζει με ακόμη καλύτερο τρόπο το… βασικό περιεχόμενο του – τις φωτογραφίες. Δεύτερη, η εφαρμογή του στο Android, που συμβαδίζει πια με τη λογική της εφαρμογής του iOS. Τρίτη, και… μάλλον σημαντικότερη για τους περισσότερους, πως τώρα πια κάθε δωρεάν λογαριασμός έχει και ένα ολόκληρο Terabyte χώρου αποθήκευσης για… εμ… λογαριασμό του.

Ody's thoughts

Αλήθεια, όμως… Το χρησιμοποιεί κανείς από το smartphone του; Εγώ σίγουρα όχι (μα, από την άλλη, δεν συνηθίζω να ανεβάζω φωτογραφίες στο web), και ούτε έχω συναντήσει κάποιον μέχρι σήμερα. Εσείς;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.