Και ναι, διέρρευσε το Google Play Games

Η απάντηση της Google σε… Well, σε οποιαδήποτε ανταγωνιστική δικτυακή πλατφόρμα gaming έκανε την πρώτη – ανεπίσημη – εμφάνιση της.

google play games

Εντοπίστηκε από την παρέα του Android Police, σε ένα αρχείο APK σχετικό με τα Play Services, και, ναι, είναι το… παιχνιδάδικο τμήμα του δικτυακού καταστήματος Play της Google για τις συσκευές με Android.

Όπως και το Xbox Live, το PSN, το Παιχνιδοδίκτυο Του Βασίλη Στο Σουβλατζίδικο και κάθε παραπλήσιο σύγχρονο gaming network που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και αυτό διαθέτει achievements (μπράβο, τα κατάφερες), in-game επικοινωνία (ό,τι πρέπει για τα τρομαχτικά single player που φοβάσαι να παίζεις μόνος και θέλεις να κάνεις chat με τη μαμά σου), cloud game saves (για όταν χτυπήσει ο δίσκος – ή μάλλον, η κάρτα, αφού μιλάμε για Android) και προφανώς leaderboards, για να μπορούν οι gamers να συναγωνίζονται ποιος έχει μεγαλύτερο το σκορ.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.