Η Google μπαίνει στο χώρο του gaming;

Ο ρόλος που έχει ο Noah Falstein στη Google δεν υπήρχε μέχρι πρόσφατα. Ποιος ρόλος; Άρχισαν τα όργανα: Chief Game Designer..!

Google_Search_Greece.jpg
Και αν αυτό δεν σημαίνει πως η Google θα ασχοληθεί με κάποιον τρόπο, κάπου, κάπως, πιο σοβαρά από ό,τι ασχολούνταν μέχρι σήμερα, τέλος πάντων, με το gaming, τότε… τι άλλο;

Ο δε κ. Falstein δεν είναι ένας πρωτάρης στο χώρο: η καριέρα του απλώνεται εδώ και κάτι περισσότερο από δυο δεκαετίες, έχοντας περάσει από εταιρείες όπως η Lucasarts και η 3DO.

Ody's thoughts

Το πιθανότερο πάντως, κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι να έχει να κάνει με τη δημιουργία κάποιου ανανεωμένου και πληρέστερου gaming section στο Play, που θα μετατρέψει ακόμη περισσότερο σε πλατφόρμα gaming τη δικτυακή υπηρεσία της Google.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.