Δωρεάν τα Windows Blue, με τελικό όνομα Windows 8.1

Τελικά, η Microsoft αποφάσισε… τι είναι τα Windows Blue, αλλά και το πόσο θα μας κοστίσουν (απολύτως τίποτα).

Windows8.jpg

Όπως επιβεβαίωσε η Tami Reller, chief financial officer της Microsoft, τα Windows Blue δεν θα διατεθούν ως μια νέα ανεξάρτητη έκδοση των Windows, αλλά ως update των τωρινών Windows 8, για το οποίο οι χρήστες δεν θα χρειαστεί να καταβάλλουν κάποιο αντίτιμο. Το τελικό όνομα του project θα είναι, ω, τι πρωτότυπο, Windows 8.1 και θα διατεθεί στο κοντινό μέλλον μέσα από το Windows Store.

Άξιο σημείωσης πως, σύμφωνα με φήμες, σε αυτό θα δούμε την… θριαμβευτική επιστροφή του πλήκτρου Start, αν και μάλλον θα λειτουργεί με υβριδική λογική ανάμεσα στο παλιό και στη νέα προσέγγιση των Windows 8: ναι μεν θα… υπάρχει, μα ένα κλικ σε αυτό δεν θα εμφανίζει το κλασσικό μενού των Windows, αλλά το νέο interface εκκίνησης εφαρμογών που ακολουθεί τις προσταγές του περιβάλλοντος Metro των Windows Phon… συγγνώμη… των Windows 8.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.