9 εβδομάδες έμειναν μέχρι τον νέο Blinked Chrome

Την προηγούμενη εβδομάδα, παράλληλα με την ανακοίνωση της μετάβασης του Chrome σε μια διαφορετική engine, η Google έδωσε και… deadline για την κυκλοφορία του.

Google_Chrome_Logo.jpg

Και αν και μας ξέφυγε αρχικά, μάλλον αξίζει να αναφέρουμε πως η νέα Blink engine της ίδιας της Google στην οποία θα μεταβεί ο Chrome δεν θα χρειαστεί… μήνες και χρόνια μέχρι να την δούμε (όπως κάποια-κάποια open source projects, ονόματα δεν λέμε, καταστάσεις δεν θίγουμε), αλλά μόλις λίγες εβδομάδες.

Ody's thoughts

Εντάξει, από τεχνικής άποψης, είναι δυο-μήνες-και-κάτι, αφού μιλάμε για…

9 βδομαδούλες μένουν, λοιπόν, μέχρι την κυκλοφορία του ανανεωμένου Chrome-με-την-Blink. Ναι, θα είναι η επόμενη-από-την-επόμενη κανονική αριθμημένη έκδοση του, όπως λέμε Chrome 28 (βρε πως μεγάλωσε..!).

Άξιο πρόσθετης αναφοράς πως η Beta αναμένεται νωρίτερα. Με άλλα λόγια, βάλτε τον Chromium αντί για τον Chrome και… περιμένετε update εντός… Χ ημερών/εβδομάδων.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.