Τέρμα το τσάμπα twitter: θέλεις φωνήεντα; Θα πλερώσεις!

Σε μια πραγματικά εμπνευσμένη κίνηση, το twitter καταφέρνει και να μιλήσει περισσότερο στη νεολαία, και να αποκτήσει τρελά έσοδα. Λέμε τώρα.

Μόλις πριν λίγο το twitter ανακοίνωσε πως θα χωριστεί σε δυο διαφορετικές υπηρεσίες: αυτήν που όλοι γνωρίζουμε, που όμως, από εδώ και έπειτα, θα κοστίζει $5 το μήνα για τη χρήση της, και μια δωρεάν. Όπου, όμως, θα υπάρχει ένας μικρός, τοσοδούλης περιορισμός.

Η δωρεάν εκδοχή του θα ακούει στο όνομα Twttr, και όπως φαίνεται και από το ίδιο το όνομα της, απλά… δεν θα έχει φωνήεντα! Φυσικά, αυτό μάλλον όχι μόνο δεν θα πτοήσει τη νεολαία, αλλά θα την κάνει να νιώθει και πιο οικεία την υπηρεσία – αν και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ή, απλά, οι λιγότερο φανατικοί του twitter αλλά και των SMS, μάλλον θα νιώσουν κομματάκι περιορισμένοι και… θα τα σκάσουν για μια συνδρομή.

Ody's thoughts

Όπως καταλάβατε, ναι, είναι η σημερινή φάρσα του twitter – έχουμε να δούμε πολλές ακόμη. Καλή Πρωταπριλιά! Α, και… μπερδεγουέη… Δείτε τη σελίδα που έστησε η ομάδα του twitter ειδικά για τη φάρσα! Έχει πλάκα, αφού λειτουργεί ως parser που αφαιρεί αυτόματα όλα τα φωνήεντα από τα tweets σας! Όλα πλην όσων βρίσκονται σε URLs, φυσικά.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.