Τέλος για το YouTube

Μετά το Google Reader, τα δυσάρεστα μαντάτα για τις υπηρεσίες της Google συνεχίζουν με το YouTube – που σήμερα κλείνει τις πόρτες του. Και, για δες, μια ακόμη έκπληξη!

Όπως ανακοίνωσε η Google, μέσα από το παρακάτω βιντεάκι, ήρθε η ώρα το YouTube να περάσει στο επόμενο βήμα. Ο Μεγάλος Διαγωνισμός Για Τον Εντοπισμό Του Καλύτερου Video Στον Πλανήτη έφτασε στο τέλος του.

Ody's thoughts

Τι πάει να πει “δεν είχατε καταλάβει πως το YouTube έπαιζε το ρόλο online διαγωνισμού για videos;!”

Το YouTube θα κλείσει για περίπου μια δεκαετία, ώστε μια ομάδα κριτών να μπορέσουν να αφοσιωθούν στο να δουν όλα, μα όλα τα videos του, και να επιλέξουν το καλύτερο.

Μετά από αυτό, το site θα κάνει και πάλι την εμφάνιση του, γύρω στο 2023, εμπεριέχοντας μόνο αυτό, το καλύτερο video στην ιστορία του όποτε να’ναι.

Ody's thoughts

Και μάλλον η Google κερδίζει το πρωτάθλημα όσων αφορά στις Πρωταπριλιάτικες φάρσες. Για να δούμε, θα… χειροτερέψει η κατάσταση;! :-D

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.