Η μελωδία του twitter. Καλά, καλά: η app του. Έρχεται.

Σήμερα ή, έστω, με κάποια καθυστέρηση, ως αύριο, θα είναι διαθέσιμη στα πλήθη η νέα, ολοκαίνουργια, brand new και με την ούγια μουσική εφαρμογή του twitter. Ναι, και όμως.

Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής του American Idol, Ryan Seacrest μέσω, τι άλλο, tweet του, έπαιζε με μια έκδοση της νέας εφαρμογής εφαρμογής του twitter καθώς εξελίσσονταν γυρίσματα επεισοδίου της εκπομπής του. Και είναι πολύ καλή, κατά τον ίδιο. Και η εκπομπή του, και η εφαρμογή του twitter.

Όπως είπε σε δεύτερο tweet, γιατί προφανώς δεν του έφτασαν οι 140 χαρακτήρες, η εφαρμογή παρουσιάζει τόσο τους τρέχοντες αστέρες (που ετοιμάζονται να δουν την πτώση κλαίγοντας) όσο και τους ανερχόμενους star (που δεν έχουν ακόμη συνειδητοποιήσει τι είναι οι διάτονες αστέρες και ποια η σχέση τους μαζί τους) της μουσικής βιομηχανίας. Τι χαρά.

Προφανώς η εφαρμογή θα είναι και πολύ social, κουμπώνοντας άρρηκτα στο δίκτυο του twitter. Τώρα, το πώς, δεν το γνωρίζουμε. Ακόμα.

Άξιο αναφοράς, πάντως, πως ίσως στην εφαρμογή να έχει βάλει το χεράκι της και η We Are Hunted, που διατηρούσε μέχρι πρόσφατα μια μουσική υπηρεσία…

Ody's thoughts

…που ομολογώ πως δεν γνώριζα, οπότε και η αναφορά μου σε αυτήν θα σταματήσει εδώ. Ή, έστω, σε λίγο.

Η We Are Hunted, λοιπόν, πρώτα απάντησε στον Ryan Seacrest μέσω twitter σχολιάζοντας και αυτή την εφαρμογή, ουσιαστικά επιβεβαιώνοντας την ύπαρξη της, και στη συνέχεια άλλαξε τη σελίδα της αναφέροντας αρχή-αρχή πως δεν υπάρχει πια, μας άφησε χρόνους, is no more, και αποτελεί και αυτή, πια, μέλος της περήφανης οικογένειας του twitter.

Ody's thoughts

Άντε, να έρθει app’τα μέρη μας, να δούμε τι λέει…

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.