Εβδομάδα κωμωδίας από το YouTube

Στις 19 Μαΐου ξεκινά η πρώτη… αντεπίθεση του YouTube στην τηλεόραση, αφού το δημοφιλές site θα φιλοξενήσει στις σελίδες του την πρώτη εβδομάδα κωμωδίας, με μικρά και μεγάλα ονόματα.

epic rap battles of history

Αν το καλοσκεφτεί κανείς, δεν φαίνεται και τόσο περίεργο: αν θέλουμε να γελάσουμε στα γρήγορα, περιστασιακά δεν επισκεπτόμαστε το YouTube και… βλέπουμε ένα χαζό βιντεάκι; Μόνο που αυτό το χαζό βιντεάκι είναι, 99,9%, δημιούργημα ενός ερασιτέχνη, ή κάποιου που τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα στο χώρο της κωμωδίας. Τα λεγόμενα μεγάλα ονόματα του χώρου, απέχουν. Μόνο που… θα περάσουν μια επισκεψούλα από το YouTube, από τις 19 Μαΐου και για μια ολόκληρη εβδομάδα.

autotune the news

Έτσι, δίπλα από τους… γνωστούς θαμώνες του YouTube, ερασιτέχνες κωμικούς όπως τις ομάδες των Epic Rap Battles και Auto-Tune the News, θα δούμε ονόματα όπως τον Seth Rogen, τη Sarah Silverman και τον Michael Cera. Και, για τουλάχιστον μια εβδομάδα, προβλέπεται πως… θα κλαίμε από τα γέλια. Σημειώστε το στο ημερολόγιο σας από τώρα!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.