Διέρρευσε ολόκληρη συνομιλία πέντε ωρών ανάμεσα σε Schmidt – Assange

Αν και είναι περίεργο να το πεις… διαρροή, για πολλούς και διαφορετικούς λόγους, όπως και να έχει… διέρρευσε και αναρτήθηκε στη Wikileaks πεντάωρη προσωπική συνομιλία ανάμεσα σε Eric Schmidt και Julian Assange.

Assange.jpg

Το περίεργο, βέβαια, και ο πρώτος λόγος που η διαρροή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και τόσο… διαρροή, είναι πως ο ίδιος ο Assange είναι, ως γνωστόν, το αντίστοιχο του εκπρόσωπου Τύπου της Wikileaks. Και έτσι, μια διαρροή σχετικά με κάποιον που γίνεται από τον ίδιο τον, ας πούμε, οργανισμό στον οποίο αυτός εργάζεται, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως… ανακοίνωση.

Το δεύτερο επίπεδο στο οποίο η διαρροή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ακριβώς ως διαρροή είναι επειδή προφανώς και ο ίδιος ο Schmidt γνώριζε ποιος βρισκόταν απέναντι του, στην άλλη άκρη του τηλεφώνου – ο Χερ Κουμαντάτ της Wikileaks! Και πώς να είναι κανείς ανοιχτός και απόλυτα ελεύθερος σε μια συνομιλία, όταν αυτή γίνεται με έναν άνθρωπο που θεωρεί πως όλοι πρέπει να τα γνωρίζουν όλα;

Eric_Schmidt.jpg.jpg

Κατά τα άλλα, τα θέματα που συζητούν κυμαίνονται από τα εντελώς πεζά, του στυλ…

Quote:

Πολύ χάλια βρε αδερφέ η Χ αεροπορική εταιρεία…

…και φτάνουν στα αρκετά πικάντικα του στυλ…

Quote:

Έλα, παραδέξου το τώρα που μιλάμε τα δυο μας, έχετε κάνει και ζημιά στην κοινωνία αφού δεν προσέχετε τι βγάζετε, έτσι;

Προφανώς δεν τα λένε έτσι, και τα παρουσιάσαμε λιγάκι πιο… απλοποιημένα και κωμικά, αλλά ναι, αυτά που γράψαμε θα τα βρείτε ανάμεσα στα υπόλοιπα. Που; Μισό λεπτάκι…

Info

Ναι. Το βρήκαμε το link. Μπορείτε να το διαβάσετε με ένα κλικ εδώ.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.