Έρχεται video στο twitter;

Σύμφωνα με το Bloomberg, το twitter ετοιμάζεται να αρχίσει το streaming videos μέσω του site του. Και ακριβώς για αυτό ψάχνει μεγάλους συνεργάτες.

Και όπου μεγάλοι συνεργάτες, τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα της Αμερικής, με τα οποία αισιοδοξεί πως θα συνάψει συμφωνίες – με αντάλλαγμα, τι άλλο, μερίδιο από τα κέρδη που θα έχει το όλο εγχείρημα.

Τι video, όμως, θα περίμενε κανείς από το twitter; Αφού μας συνήθισε στη λογική του… fast food και του σύντομου, τώρα θα αρχίσει να αναρτά videos μεγάλης διάρκειας – πλήρη επεισόδια και ταινίες; Και, αν όχι, και συνεχίσει να επιμένει σε λογική παραπλήσια του Vine (βιντεάκια-μέχρι-έξι-δευτερόλεπτα), τότε… Τότε θα είναι δύσκολο να πείσει τους (όποιους) συνεργάτες του πως λίγα δευτερόλεπτα είναι αρκετά για να πλασάρουν το περιεχόμενο τους.

Απο τη μια, δηλαδή, αλλάζει η ίδια η ταυτότητα του, από την άλλη (θεωρούμε πως) θα είναι δύσκολο να βρει πιθανούς συνεργάτες που να δίνουν έμφαση στη μικρή διάρκεια.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.