Το Star Wars πριν το Star Wars, σε comic, από τη Dark Horse

Σε ένα Γαλαξία κοντινό (τον δικό μας), όχι-και-τόσα πολλά χρονάκια πριν, ο George Lucas έγραψε το σενάριο που, αργότερα, έγινε το Star Wars. Τώρα, εκείνο το σενάριο γίνεται comic!

Star Wars Evolution

Η Dark Horse απέκτησε τα δικαιώματα για το αρχικό σενάριο του Star Wars, όπως αυτό ήταν πριν γίνει το Star Wars που όλοι γνωρίζουμε σήμερα, και σκοπεύει να μας το παρουσιάσει σε μια mini-σειρά οκτώ comics.

Πρόκειται για μια ιστορία με αρκετές διαφορές από αυτή που γνωρίσαμε μέσω του Star Wars: Episode IV, όπου π.χ. τα φωτόσπαθα (lightsabers) αποκαλούνται lazer swords και ο Anakin Skywalker ονομάζεται Annikin Starkiller. Α, και ο Han Solo δεν είναι ο γόης Harrison Ford, αλλά εξωγήινος.

Υπεύθυνος για το (τροποποιημένο-με-βάση-το-αρχικό-σενάριο-του-George-Lucas) σενάριο του comic είναι ένας executive editor στη Lucasbooks, και την εικονογράφηση του έχει αναλάβει ο όχι-και-τόσο-διάσημος Mike Mayhew, που είχε συμβάλλει στη σειρά End Times των Avengers.

Info

Ακολουθεί… δείγμα δωρεάν :-D

Dark Horse - The Star Wars comic
...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.