Ο Γιός Του Όντιν επιστρέφει (στο πρώτο trailer του Thor: The Dark World)

Και χωρίς πολλά-πολλά, πάμε να δούμε τον Hemsworth να εναλλάσσει το ηρωικό με το τσαντισμένο και, ενίοτε, το θλιμμένο ύφος του.

thor the dark world 003

Και ναι, spoiler-πριν-το-trailer (για όσους δεν το είχαν μάθει), επιστρέφει και ο Loki.

Ody's thoughts

Όσο καλύτερες και αν είναι οι κινηματογραφικές προσπάθειες της ίδιας Marvel από αυτές των εταιρειών που, στο παρελθόν, είχαν επιχειρήσει να μεταφέρουν τους χαρακτήρες της στην μεγάλη οθόνη, ήδη αρχίζει να γίνεται το ίδιο… μπάχαλο με τα comics της – ακριβώς διότι εφαρμόζει την ίδια τακτική, ενώνοντας διαφορετικά franchises και χώνοντας χαρακτήρες από το ένα στο άλλο. Καλό είναι αυτό μεν για τη δημιουργία ενός ενιαίου σύμπαντος, κακό για κάθε αυτόνομη ιστορία – αφού για να καταλάβεις τα πάντα πρέπει να έχεις διαβάσει και άλλα 30 κόμικ από διαφορετικές σειρές – δει τουλάχιστον δυο άλλες ταινίες όπου μπορεί και να πρωταγωνιστούν διαφορετικοί χαρακτήρες. Να, σαν το Avengers, ένα πράγμα.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.