Νέο trailer για το After Earth μας προσκαλεί να κάνουμε… το προφανές

Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα σχετικά με το νέο trailer του After Earth, πέρα από το να σχολιάσουμε το… εντελώς ηλίθιο σλόγκαν που το συνοδεύει.

After Earth 001

Μα, είναι δυνατόν; Ελάτε να δείτε πώς θα είναι η Γη σε χίλια χρόνια; ΑΥΤΟ είναι το βασικό πλεονέκτημα της ταινίας, που θα μας πείσει να τη δούμε; Το να δούμε πώς φαντάστηκε ο Mr. Shyamalan πως θα είναι η Γη σε χίλια χρόνια; Σενάριο, γιοκ; Ερμηνείες; Οτιδήποτε άλλο που, ξέρετε, να συναντάται σε άλλες ταινίες; Μήπως να μας καλούσε σε καμιά γκαλερί, καλύτερα, να δούμε δυο-τρεις πίνακες με το όραμα του;

Ody's thoughts

Αν αυτό είναι το σημαντικό στην ταινία… Φαντασθείτε τι μας περιμένει. Κρίμα, διότι φαινόταν πάρα μα πάρα πολύ καλό μέχρι τώρα. Αλήθεια, πόσο πάμε στοίχημα πως θα δοκιμάσει να χώσει ένα από τα γνωστά twist του στο τέλος; “Χα-χα, Smith Junior… Δεν ήταν η πραγματική Γη, μα μια virtual reality δοκιμασία για να δούμε αν είσαι έτοιμος! ΤΩΡΑ θα πας στην πραγματική Γη, που θα δούμε στο sequel!”… The End… Credits… Music… Τρέξιμο να αποφύγουμε τις τομάτες, τα γιαούρτια, τα αυγά.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.