Με τι έχει να κάνει η νέα ταινία των Wachowski; Με τη Mila Kunis, φυσικά!

Και, για τα κοριτσάκια, με τον Channing Tatum. Πέρα απο αυτά, έχει και κάποιο scifi σενάριο, και άλλα πλάματα, αλλά ποιος δίνει σημασία σε αυτά; Οφθαλμόλουτρο!

Channing Tatum Wallpaper 002

Ούφ, τι κουραστικοί/κουραστικές/κουραστικά που είστε, Θέλετε και σενάριο στις ταινίες σας. Δεν σας αρκεί να γράψει κανείς με κάμερα ένα screensaver με φωτογραφίες της Kunis/του Tatum και να σας το παίξει στην big screen; Όχι, πείτε μου πως δεν θα πληρώνατε για να δείτε σε γιγαντοοθόνη ημίγυμννες φωτογραφίες της Mila Kunis και του Channing Tatum.

Ody's thoughts

Και αν μου πειτε όχι, ελάτε, αφήστε τις βλακείες – το έχετε κάνει ήδη. Για τον κύριο, μου έρχεται το Magic Mike στο μυαλό (ναι, καλά, το είδατε για το καλό σενάριο του). Για την Kunis… I don’t know, εκείνη-την-και-καλά-κωμωδία-με-τον-Timberlake-που-σας-έπεισε-να-δείτε-η-δικιά-σας.

Ah, anyways, αμφότεροι, λοιπόν, παίζουν στη νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας που θα μας δώσουν τα αδέλφια Wachowski (Matrix, you know?). Και είναι επιστημονικής φαντασίας τόσο για το σενάριο της, όσο και για το… εμ… casting της! Και όμως, να, δείτε:

Mila Kunis Wallpaper 002

Η Mila Kunis υποτίθεται πως είναι μια γκαντέμω, αποτυχημένη κορασίδα, που καθαρίζει τουαλέτες σε ένα αβέβαιο μέλλον για να βγάλει τα προς το ζείν. Γεννήθηκε, όμως, κάτω από έναν έναστρο ουρανό, με τη μοίρα να προβλέπει πως ήταν πλασμένη για μεγάλα πράγματα.

Εκεί που όλα πάνε χάλια για αυτήν, εμφανίζεται ο Channing Tatum, κάτι σαν γενετικά τροποποιημένος πρώην στρατιωτικός κηνυγός αστρομαχητής για να την εντοπίσει. Και έτσι η Mila μπλέκεται σε μια μεγάλη περιπέτεια, για την οποία ευθύνεται το ίδιο το γενετικό στίγμα της, το οποίο καθορίζει πως θα είναι η επόμενη που θα λάβει μια απίστευτη κληρονομιά που μπορεί να αλλάξει την ισορροπία του κόσμου.

Ody's thoughts

Είδες τι σου κάνουν τα γενετικά στιγματα; Να μη σου τύχει, λέμε. Μακριά απο μας.

Αυτά λέει, τουλάχιστον, πάνω-κάτω, η επίσημη σύνοψη της ταινίας, όπως αποκαλύφθηκε από την Warner Bros. Και, όπως είπαμε – και είδατε, το scifi στοιχείο επεκτείνεται ΚΑΙ στο casting της, αφού η Mila Kunis “καθαρίζει τουαλέτες για να ζήσει”. Ω, την πτωχή.

Ody's thoughts

Να προτείνω και (άσχετη) τηλεοπτική συμπαραγωγή; “Mila, με την Τατιάνα Στεφανίδου”. Ναι, τότε ίσως το έβλεπα… :-P

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.