Η πρώτη αφίσα του Thor: The Dark World

Αποκαλύφθηκε πριν λίγες ημέρες, και είπαμε να σας τη δείξουμε και εδώ, στην περίπτωση που δεν είχατε δει τον Hemsworth να ποζάρει ηρωικά με το κεραυνοσφυρί του.

Thor - The Dark World - First Poster

Τον είδατε, τώρα, τον Hemsworth με το κεραυνοσφυρί του; Ε, αυτό ήταν το Thor (2): The Dark World. Εκτός, βέβαια, αν αποδειχθεί καλύτερο από το πρώτο…

Ody's thoughts

…που προσωπικά θεώρησα τραγικό, οπότε και δεν μπορώ να σχολιάσω θετικά το θέμα. Ο Hemsworth ήταν πραγματικά καλός σε μια, και μόνο μια ταινία: Cabin in the Woods. Case closed… :-D

Το αστείο της υπόθεσης με τη συγκεκριμένη εικόνα είναι πως δεν προέρχεται από φωτογράφιση ειδικά για αυτό το σκοπό, ούτε είναι εικονογράφηση από το μηδέν βασισμένη σε κάποια σκηνή της ταινίας. Όπως εξήγησε στη USA Today ο Kevin Feige, η εικόνα δείχνει τον Chris Hemsworth… κατά τα γυρίσματα!

Η φωτογραφία άρεσε στους συντελεστές, που είπαν φτου του, π’ ανάθεμά τον, μα τον Όντιν, ίδιος ο Θωρ είναι, που την πέρασαν μια απλή φωτοσοπιά για να προσθέσουν κεραυνούς και χιόνια, άιντε, και λίγα φωτιστικά εφέ, και… πάπαλα: έτοιμη η αφίσα.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.