Τα χαρακτηριστικά (όπως-λέμε-specs) του Google Glass

google glass Wallpaper 002

Θα έχει αποθηκευτικό χώρο 16GBs, από τα οποία τα 12GBs θα απομένουν ελεύθερα για χρήση – τα υπόλοιπα προφανώς θα αναλώνονται από το λογισμικό της συσκευής. Και θα μπορεί να συγχρονίζεται με υπηρεσία cloud storage της Google, ώστε όλα τα δεδομένα του να είναι προσβάσιμα από παντού. Λογικά, θα κουμπώνει απευθείας στο υπάρχον Cloud Drive της εταιρείας.

Ο σκελετός είναι σχεδιασμένος ώστε να ταιριάζει σε οποιοδήποτε πρόσωπο (κατά την ίδια τη Google), ενώ τα σημεία επαφής στη μύτη θα μπορούν να προσαρμοστούν σε διαφορετικές θέσεις – και θα υπάρχουν και δυο εναλλακτικά, σε διαφορετικά μεγέθη.

Η επικοινωνία θα γίνεται αποκλειστικά μέσω 802.11b/g WiFi και Bluetooth, οπότε επαληθεύονται οι φήμες που έλεγαν πως όταν ο χρήστης βρίσκεται εκτός εύρους WiFi, το Google Glass θα έχει πρόσβαση στο Internet μέσω smartphone (αφού θα μπορεί να προσκολλάται σε αυτό μέσω Bluetooth για να χρησιμοποιεί τη δική του σύνδεση 3G/4G).

Όσο για το… ενεργειακό κομμάτι της συσκευής, θα διαθέτει βύσμα Micro USB για τη φόρτιση της, ενώ η μπαταρία της θα διαρκεί αρκετά για τουλάχιστον μια ολόκληρη ημέρα τυπικής χρήσης – πάντα κατά την ίδια τη Google.

Page 2 of 212
...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.