Μαύρη μαυρίλα στο νέο trailer του Star Trek Into Darkness

Το Enterprise πάει για φούντο, η ομάδα διαλύεται, ο Καπετάν Κέρκος κάνει τα λάθη το ένα πίσω από το άλλο… Και εξακολουθεί να φαίνεται καλό!

Star-Trek-Into-Darkness-MC-9321

Για να μην πούμε πως καταφέρνει να φαίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρον απο ό,τι έχει προηγηθεί, και μόνο αφού εστιάζει στο θέμα της καταστροφής, γενικότερα, σε… μικρή αλλά και μεγάλη κλίμακα!

Ody's thoughts

Ιν άδερ νιούζ, έχει ήδη ακουστεί πως, μετά από αυτή την ταινία, the classic Enterprise is no more. Σε αυτήν θα δούμε την πρώτη καταστροφή του (τα πλάνα που πέφτει σε θάλασσα/λίμνη/whatever στα μέχρι τώρα trailers). Τώρα, το αν θα το… επιδιορθώσουν με κάποιο μαγικό τρόπο, ή θα κάνει την εμφάνιση του στο τέλος το Enterprise V2, δεν το γνωρίζουμε ακόμη. Εδώ δεν γνωρίζουμε αν, τελικά, θα εμφανιστεί Khan ή όχι, στο Enterprise θα κολλήσουμε; :-D

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.