Η Scarlett Johansson είναι η υπερ-Lucy του Luc Besson

Κοίτα που η Scarlett Johansson μας έγινε το… γυναικείο αντίστοιχο του Statham!

Scarlett Johansson 002

Και όμως, τα κατάφερε: από πρωταγωνίστρια ρομαντικών ταινιών και συμπρωταγωνίστρια σε γενικώς κομματάκι-ήπιους-ρόλους, η Scarlett Johansson τριτώνει το σερί δράσης της με το Lucy του Luc Besson.

Scarlett-Johansson-The-Avengers-Black-WidowΣε αυτό, μια γυναίκα αναγκάζεται να καταναλώσει κάποιο είδος υπερ-σιροπιού, που της χαρίζει υπεράνθρωπες δυνάμεις. Δεν νιώθει πόνο, μπορεί να μετακινεί αντικείμενα και μόνο με τη σκέψη της, μπορεί να απορροφά γνώση στη στιγμή σαν σφουγγάρι… Και είναι και η Scarlett Johansson.

Φυσικά, όπως συμβαίνει συχνά στην… περίπτωση του Luc, το σενάριο μάλλον είναι απλά μια δικαιολογία των δέκα (το πολύ – και μαζί με τους διαλόγους) γραμμών, με στόχο να στηθεί μια αλληλουχία εντυπωσιακών κηνυγητών, καταδιώξεων σε στέγες ή με παπάκια σε Ιταλικές πλατείες, εκρήξεις πάσης φύσεως αυτοκινήτων, τραπεζών και πιγκουίνων… Και είναι και η Scarlett Johansson.

Όπως και να έχει, μπορεί ο Luc να μας έχει δώσει και αρκετές… εμ… δεν-θα-τις-λέγαμε-αριστουργήματα-του-κινηματογράφου ταινίες, αλλά συνήθως στην εντελώς άμυαλη δράση τα πηγαίνει μια χαρά. Και μας έχει δώσει και το εξαιρετικό από κάθε άποψη Leon, του οποίου εξακολουθούμε να περιμένουμε ένα αντίστοιχο. Ποτέ δεν ξέρεις. Και είναι και η Scarlett Johansson… :-)

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.