Γκάζωσε η mobile πρόσβαση στο web το τελευταίο έτος

Μέχρι και 30% γρηγορότερη είναι η πρόσβαση στο web μέσω mobile συσκευών σε σχέση με μόλις πριν απο ένα χρόνο.

Ultrafast Internet Access

Αυτό, τουλάχιστον, αναφέρει η Google σε… εμ… αναφορά της, παρουσιάζοντας σαφέστατη βελτίωση για την εμπειρία του να χαζεύεις-στο-internet-καθώς-κινείσαι (λίγο-πριν-το-ατύχημα).

Σε πλήθος από ενδιαφέροντα γραφήματα, που δεν θα συμπεριλάβουμε εδώ διότι έχουμε ακόμη πιο ενδιαφέροντα πράγματα να κάνουμε, είναι εμφανές πως χάρη στις αναβαθμίσεις των τηλεφωνικών δικτύων, ώστε να παρουσιάζουν καλύτερες επιδόσεις, την κυκλοφορία νέων, γρηγορότερων συσκευών, αλλά και καλύτερων browsers, το αποτέλεσμα για τον τελικό χρήστη είναι μια σημαντική βελτίωση στην ταχύτητα πρόσβασης στο web μέσω μομπάϊλ (είδατε με πόσο στυλ το είπαμε;!).

Τυχερότεροι, και σε αυτή την περίπτωση, οι φίλοι μας από τη μακρινή Τζαπανία, όπου οι εξελίξεις συνήθως δεν περιμένουν τον κάθε ΟΤΕς να αγοράσει μπαλαντέζες από το Μπάμπη.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.