Άλλη μια προσπάθεια για το κινηματογραφικό Gears of War

Το Hollywood προσπαθεί για ακόμη μια φορά να γράψει ένα… σενάριο της προκοπής βασισμένο στο σύμπαν του Gears of War.

Gears_of_War.jpg

Μια από τις κλασσικότερες περιπτώσεις ταινιών… φαντασμάτων, όπως το Halo και το Deus Ex, έτσι και το Gears of War συζητείται εδώ και καιρό πως θα μεταφερθεί στον κινηματογράφο, αλλά μέχρι σήμερα… Δεν. Τώρα, όπως αναφέρει το Variety, γίνεται μια ακόμη προσπάθεια κινηματογραφικής μεταφοράς του υπέρ-franchise της Epic Games.

Ρόλο παραγωγού ανέλαβε ο Scott Stuber, που είχε την ίδια θέση και στα Ted και… Battleship, ενώ, αφού για την ώρα κανένα μεγάλο studio δεν φαίνεται να θέλει να εμπλακεί στο project, βοήθεια θα του παράσχει η… δική του εταιρεία, Bluegrass Films. Το σενάριο αλλά και τη χρηματοδότηση θα αναλάβει η ίδια η Epic Games.

Ody's thoughts

Αν μη τι άλλο, μην μας πουν μετά πως μπλέχτηκε το Hollywood και τους έκανε το όραμα μπάχαλο, αφού η (πραγματική) παραγωγή θα γίνει από τους ίδιους τους δημιουργούς του franchise. Στην περίπτωση της Marvel, αυτό έχει δουλέψει περίτρανα. Στην περίπτωση του Frank Miller (βλέπε The Spirit)… Meh… Not so much…

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.