Σε ένα Γαλαξία μακρινό, ο επαναστάτης ικανοποιεί την αυτοκράτειρα του. Μμμ…

Φανατικέ του Star Wars: σταμάτα ό,τι κάνεις και δες πώς μπορείς να φέρεις τη μανία σου για τον κόσμο που έπλασε ο Lucas στο… κρεβάτι σου! Ναι βρε! Sex toys, λέμε!

Star Wars BDSM 002

“Θες να δεις το άστρο του θανάτου μου;”… “Να βγάλω το φωτόσπαθο μου;”… “Νιώσε τη Δύναμη”… Κραυγές σαν αυτές μάλλον είναι φυσικό να αντηχούν στην κρεβατοκάμαρα όποιου αποφασίσει να εμπλουτίσει τη σεξουαλική ζωή του με τα sex toys της παρακάτω συλλογής. Ναι, δεν διαφέρουν, όσον αφορά στη χρήση, από παραπλήσια sex toys που μπορεί να βρει κανείς σε οποιοδήποτε sex shop και τα καλά περίπτερα της ενορίας μας. Αλλάζει, όμως, η εμφάνιση τους, και άρα είναι ό,τι πρέπει για… θεματικές βραδιές, όπου θα δίνετε να καταλάβει στη δική σας Πριγκίπισσα Λέϊα – στον δικό σας Χάν Σόλο.

Quote:

– Δεν μπορώ αγάπη μου σήμερα, έχω πονοκέφαλο…

Quote:

– NOOOOOOooOoooOooooooooo…

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.