19 Νοεμβρίου πάμε next-gen με το Watch Dogs

Ο τίτλος της Ubisoft που μας άφησε με το στόμα κρεμασμένο – και αποτέλεσε τον προάγγελο των next gen ανακοινώσεων – απέκτησε… ημερομηνία κυκλοφορίας.

Watch Dogs New Trailer 003

Στις 19 Νοεμβρίου, λοιπόν, θα δούμε τον πολυαναμενόμενο τίτλο της Ubisoft, όπου ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο ενός hacker με… ικανότητες στο parkour, κινούμενος σε μια τεράστια πόλη όπου τα πάντα μπορούν να πέσουν θύμα του… smartphone του. Τραπεζικά ATM’s, συστήματα ασφαλείας, φανάρια σηματοδότησης, ακόμη και αυτοκίνητα και τρένα μπορούν να χακαριστούν, αν είναι να… διασκεδάσει ο παίκτης προκαλώντας τον πανικό και σπέρνοντας το χάος.

Όλα, βέβαια, καμουφλαρισμένα σε ένα σενάριο όπου ένα καταπιεστικό καθεστώς μπλα-μπλα και μυστικές συνωμοσίες μπλα-μπλα με δολοφονίες και μπλα-μπλα για να δικαιολογηθεί το ότι έχει περισσότερη πλάκα ο ρόλος του αναρχοτρομοκράτη από ό,τι του νομιμόφρονα πολίτη. Τι περιμένατε, εξομοιωτή… πορείας διαμαρτυρίας;

Τέλος πάντων, ο τίτλος θα μας έρθει, όπως είπαμε, στις 19 Νοεμβρίου, αν δεν αποφασίσει στο ενδιάμεσο η Γιούμπι να τον αναβάλλει. Θα το δούμε παράλληλα σε PC, Xbox 360, PlayStation 3 και Wii U. Ναι, κυρίες, κύριοι και κύρια (ε;!), και σε Wii U. Χαρείτε, χωριανοί!

Και με την ευκαιρία, ορίστε και το νέο trailer του:

…και ακολουθούν ορισμένα καρέ που κλέψαμε από την 1080p εκδοχή του, για την περίπτωση που… χρειάζεται ανανέωση το wallpaper σας!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.