Το PS4 είναι το τέλειο PC κατά τον Mark Rein της Epic Games

Δημιουργός της Unreal Engine, της δημοφιλέστερης μηχανής παιχνιδιών στον πλανήτη, και πλήθους βραβευμένων (…και μη) τίτλων, η Epic Games θεωρεί το PlayStation 4 το τέλειο PC.

Mark Rein

Ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, Mark Rein, μπορεί μόνο να… στολίζει με λουλούδια το PlayStation 4, για το οποίο δηλώνει πως είναι ικανοποιημένος τόσο ο ίδιος, όσο και η… υπόλοιπη παλιοπαρέα στην Epic Games. Όταν ρωτήθηκε αν είναι ικανοποιημένοι στην Epic με το PlayStation 4, απάντησε πως ναι, είναι, τουλάχιστον από ό,τι έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα η Sony. Τόνισε πως ο καλύτερος για να περιγράψει το αν είναι καλό ή κακό ως πλατφόρμα μάλλον θα ήταν ο Tim Sweeney (βασικός υπεύθυνος για την Unreal Engine όπως τη γνωρίζουμε σήμερα), αλλά… είναι πολύ απασχολημένος να παίζει σαν παιδάκι με την κονσόλα, έχοντας κολλήσει μαζί της, οπότε θα πρέπει να περιοριστούμε στη δική του άποψη πως, ναι, το PS4 είναι καλό.

Επεσήμανε δε πως, για πρώτη φορά στην μέχρι τώρα πορεία του PlayStation, η Sony φαίνεται πως άκουσε και τους Δυτικούς developers, και δεν σχεδίασε την κονσόλα της δίνοντας προτεραιότητα αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας, όπως έκανε παλαιότερα. Έτσι, το PlayStation 4 ως κονσόλα παρέχει τα καλύτερα χαρακτηριστικά απο δυο κόσμους: μπορεί να ξεκινά να παίζει άμεσα ένα παιχνίδι καθώς το υπόλοιπο συνεχίζει να κατεβαίνει – στο παρασκήνιο, οι τίτλοι και το λογισμικό αναβαθμίζονται αυτόματα – στο παρασκήνιο, ο gamer κοιμάται και η κονσόλα τον παρακολουθεί με την κάμερα της και στέλνει γυμνά του video στη Sony – στο παρασκ… Εντάξει, αυτό το τελευταίο το προσθέσαμε εμείς.

Info

Θυμίζουμε πως το PlayStation 4 και τα PCs, καθώς και – κατά πάσα πιθανότητα – το επόμενο Xbox, θα τρέχουν την τέταρτη έκδοση της Unreal Engine, ενώ οι τωρινές κονσόλες, τα PlayStation 3 και Xbox 360, θα μείνουν στην τρίτη γενιά της.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.