Το PS4 δεν είναι διάδοχος, μα αδελφάκι του PS3

Μην το λέτε συνέχεια, sequel, διάδοχο, επόμενο ή οτιδήποτε παραπλήσιο. Α, όχι: είναι, απλά, το νέο μέλος της οικογένειας.

DualShock 4 - PlayStation 4 - unregisteredgr - 001

Ναι, το PS4 θα παρέχει μια εντελώς νέα εμπειρία στο gaming, όπως τουλάχιστον πιστεύει ο κ. Robbert Fisser, general manager της Sony Middle East. Όμως, όχι μόνο το θεωρεί μια προσθήκη στην οικογένεια PlayStation, από την οποία… κατονόμασε τα PSP και PS Vita, αλλά φρόντισε να τονίσει και πως δεν είναι αντικαταστάτης του PS3. Επιπλέον, επιβεβαίωσε πως θα το δούμε μέχρι το τέλος του έτους σε… τουλάχιστον μια Ήπειρο του πλανήτη.

Ody's thoughts

Και προφανώς η Sony δεν θα παραδεχτεί ούτε τώρα, ούτε στο πολύ κοντινό μέλλον πως το PS3 είναι παρελθόν, αφού… Δεν είναι! Η κονσόλα συνεχίζει να πουλάει, και μάλλον θα συνεχίσει και για τουλάχιστον ένα με δυο χρονάκια ακόμη. Αν, τουλάχιστον, η Sony κάνει ό,τι και με το PS2, και λίγο μετά την κυκλοφορία του PS4 αρχίσει σταδιακά να ρίχνει την τιμή του, όσο και αν δεν το παραδέχεται ο κ. Fisser… του προγόνου του!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.