Στις 21 Μαίου αποκαλύπτεται το νέο Xbox

Η Microsoft ανακοίνωσε, επιτέλους, την επίσημη αποκάλυψη της νέας γενιάς Xbox.

Xbox 720

Όχι, δεν υπάρχουν περισσότερα πέρα από ό,τι ήδη είπαμε, μόλις στον τίτλο και την εισαγωγούλα μας σχετικά με το νέο Xbox: ναι, ανακοινώθηκε επίσημα η ημερομηνία αποκάλυψης του νέου Xbox, και ναι, είναι για τις 21 Μαΐου. Με άλλα λόγια… Μετράμε μέρες πια – ούτε καν μήνα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε πως στην επερχόμενη E3, λίγες ημέρες αργότερα – στις 10 Ιουνίου – θα δούμε και την πλήρη συλλογή τίτλων που θα συνοδεύσουν την κονσόλα κατά την εκκίνηση της΄, όπως είκαζαν φήμες, χρησμοί και προφητείες.

Μάλλον θα πρέπει και να αναφέρουμε πως ο programing director του Xbox Live, Larry Hryb, είπε σχετικά με την όλη υπόθεση πως η Microsoft θα μας δώσει μια πραγματική γεύση του μέλλοντος. Αν δεν πρόκειται για… τυπική διαφημιστική ατάκα, μα κάτι που πραγματικά εννοεί, αυτό θα σημαίνει πως η Microsoft έχει κάποιον σημαντικό άσσο στο μανίκι της σε σχέση με το PlayStation 4. Αν, τουλάχιστον, θέλει να φανεί πιο… μελλοντική από αυτό.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.