Πειρατικό trailer για το Beyond: Two Souls

Με την ευκαιρία της επιλογής του Beyond: Two Souls της Quantic Dream για προβολή στο… Tribeca Film Festival, η Sony παρουσίασε ένα πειρατικό trailer του.

Beyond - Two Souls - Wallpaper 004

Αν δεν είχατε ακούσει για αυτό, και όμως, το Beyond: Two Souls, ο επόμενος τίτλος της Quantic Dream μετά το Heavy Rain, είναι τόσο… κινηματογραφικός, ώστε επελέγη για προβολή στο επερχόμενο Tribeca Film Festival, ανάμεσα σε πλήθος κανονικών ταινιών.

Με την ευκαιρία αυτού, αλλά και ακριβώς για αυτό το λόγο, η Sony αποφάσισε να παρουσιάσει ένα νέο trailer για τον τίτλο, σαν αυτό να γράφτηκε από έναν… πειρατή, που κατάφερε να χώσει στα κρυφά μια κάμερα σε ένα κινηματογράφο – όπως συμβαίνει συχνά με τις διαρροές trailers ταινιών στο Internet (για να μη μιλήσουμε και για… ολόκληρες ταινίες).

Ody's thoughts

Καλή η ιδέα της παρουσίασης του (και το πλάνο με το joypad, όνειρο όλων μας!), αλλά το ίδιο το trailer… Meh… Έχουμε δει και καλύτερα…

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.