Ο Garrett βγαίνει για ένα λεπτάκι από τις σκιές (στο πρώτο trailer του νέου Thief)

Πέρασαν χρόνια και χρόνια, και η μαμά του, Looking Glass Studios, μας έχει πια αφήσει. Ο Garrett, όμως, ο ένας και μοναδικός Thief, επιτέλους επιστρέφει – δια χειρός Eidos.

Thief 001

Μάλλον δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα – αφού, πέρα από το ίδιο το trailer… Δεν μάθαμε και κάτι νέο, σε σχέση με όσα ήδη γνωρίζαμε. Οπότε, απλά, θαυμάστε και αρχίστε να μετράτε μέρες.

Ή, μάλλον, μήνες, αφού η κυκλοφορία του νέου Thief έχει οριστεί απλά για κάποια στιγμή μέσα στο 2014, για PCs, PlayStation 4 και άλλες πλατφόρμες επόμενης γενιάς.

Ody's thoughts

Να δεις, τι να εννοούν άραγε με το πλατφόρμες επόμενης γενιάς, τι… Αμάν βρε Microsoft, πες μας τουλάχιστον το όνομα που θα έχει η κονσόλα, να ξέρουμε πως να την αποκαλούμε!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.