Οι gamers σε… comics και τηλεοπτικά επεισόδια του EVE Online!

Η δημιουργός του δημοφιλούς διαστημικού MMO, EVE Online, ανακοίνωσε τα σχέδια της να το επεκτείνει και στον κόσμο των comics και της τηλεόρασης. Και συμπρωταγωνιστές θα είναι οι ίδιοι οι gamers!

EVE Online 002

Έλαβες μέρος σε μια τεράστια επίθεση ενάντια σε ένα υπερσκάφος που κουβαλούσε μεταλλαγμένες διαγαλαξιακές τομάτες, με στόχο να τις κλέψεις, μαζί με την υπόλοιπη παρέα, για να τις ρίξεις στην αγορά του πεινασμένου Τομέα Δέλτα; Είσαι μυστικός πράκτορας της Ομάδας Ρούλη, που έχει εισχωρήσει στη Φατρία Του Μεγάλου Μπάμπη για να μάθει τα μελλοντικά σχέδια της και να προειδοποιήσει τον Μέγα Ηγέτη για πιθανές προσπάθειες δολοφονίας του; Και ποιός είναι ο μανιακός που κάνει γκραφίτι στους κινητήρες των Ατσάλινων Κολοσσών κάθε Τετάρτη βράδυ;

Αυτά και άλλα πολλά, που προσωπικά δεν έχω την παραμικρή ιδέα κατά πόσο έχουν σχέση με το EVE Online, αφού ποτέ δεν αξιώθηκα να μπω στον κόσμο του, θα μπορούσαν κάλλιστα να αποτελούν σενάρια από τα μελλοντικά comics αλλά και τα επεισόδια της σχετικής τηλεοπτικής σειράς, που η CCP θέλει να… εξαπολύσει στα πλήθη. Με άλλα λόγια, ιστορίες και σενάρια που θα εμπεριέχουν και τις πράξεις των ίδιων των παικτών στον κόσμο του παιχνιδιού, δημιουργώντας ένα ενιαίο σύμπαν με συνοχή, που όμως θα απλώνεται σε διαφορετικά μέσα ψυχαγωγίας: θα αρχίζει από το γνωστό παιχνίδι και θα επεκτείνεται σε μια νέα τηλεοπτική σειρά, καθώς και σε comics.

Page 1 of 3123
...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.