Νέο trailer και μισή ώρα δράσης από το Beyond: Two Souls

Αφού προβλήθηκε στο Tribeca Film Festival, μάλλον ήταν αναμενόμενο πως τόσο το νέο trailer, όσο και 30 λεπτά δράσης από το ίδιο το παιχνίδι, θα έβρισκαν το δρόμο τους προς το Internet.

Beyond - Two Souls - Wallpaper 004

Αρχίζουμε απο… τα σύντομα – απο το trailer, που φαίνεται αρκετά εντυπωσιακό:

…και συνεχίζουμε με την ίδια την ingame δράση, στην οποία αρχίζουν να γίνονται ορατά και τα πρώτα προβληματάκια με τα γραφικά του τίτλου – χαμηλή ανάλυση σε textures, κάποια αναμενόμενα (μα που δεν φαίνονταν στα μέχρι τώρα trailers) κοψιματάκια στην κίνηση κ.λπ. Ακόμη και έτσι, παραμένει ένας από τους ομορφότερους τίτλους του PlayStation 3.

Ody's thoughts

Πάντως, για όσα έχουν πει μέχρι τώρα για την ερμηνεία της Ellen Page – ο λόγος που βρέθηκε το παιχνίδι και στο Tribeca Film Festival – ειλικρινά… δεν ξέρω… Ή εξακολουθεί να έχει σημαντικούς περιορισμούς η τεχνολογία motion capture της Quantic Dream, είτε η απίθανη ερμηνεία της Ellen Page τελικά δεν είναι και τόσο απίθανη όσο μας έλεγαν. Κομματάκι ξύλινη. Πέραν αυτού, πολύ μα πάρα πολύ δήθεν η όλη σκηνή, στημένη επίτηδες έτσι για να σε πείσει με το ζόρι να λυπηθείς, να κλάψεις. ΚΛΑΨΕ. Με άλλα λόγια, ενώ είναι προφανώς τεχνικά αρτιότερο του Heavy Rain, από άποψη σεναρίου, παρουσίασης και δράσης μου φάνηκε πολύ-πολύ πιο αδιάφορο. Κρίμα. Το περίμενα πολύ καλύτερο.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.