Μόνο για Xbox το νέο παιχνίδι των δημιουργών του Call of Duty

Οι δημιουργοί της σειράς Call of Duty, εδώ και καιρό έχουν δημιουργήσει τη δική τους εταιρεία, Respawn Entertainment. Και ο πρώτος τίτλος της, για δες, θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για Xbox.

Call of Duty - Black Ops II

Η ιστορία μοιάζει να επαναλαμβάνεται: όπως το Call of Duty κυριάρχησε αρχικά ως Xbox exclusive (άσχετα αν μόλις… εβδομάδες μετά την κυκλοφορία κάθε τίτλου τον βλέπαμε και σε άλλες πλατφόρμες), έτσι και ο νέος τίτλος της Respawn Entertainment θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το σημερινό Xbox 360 και το μελλοντικό Xbox Next/720/Infinity/Whatever.

Ο τίτλος, που θα μας έρθει από το νέο studio των Jason West και Vince Zampella, δεν έχει ακόμη και συνοδευτικό τιτλάκι – ή ,τουλάχιστον, δεν το γνωρίζουμε. Αυτό που γνωρίζουμε, αν πιστέψουμε τις πληροφορίες του Kotaku, είναι πως πρόκειται για ένα μελλοντολογικό first person shooter όπου φαντάροι μονομαχούν με τεράστια mechs που ακούνε στο όνομα Titans.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.