Καπετάν Κέρκος VS Gorn: το Round 2 της επικότερης κινηματογραφικής μάχης!

Ο Καπετάν Κέρκος, Captain Kirk εις την Αγγλικήν, και κατά κόσμον William Shatner, επιστρέφει για ένα δεύτερο γύρο τρελού… ξύλου με τον εξωγήινο Gorn.

Star Trek - Gorn

Η σκηνή όπου ο Καπετάν Κέρκος αντιμετώπισε επιτυχώς σαν διαστημικός McGuyver τον σαυρόμορφο Gorn, στο κλασσικό Star Trek, έχει γράψει τη δική της ιστορία. Για όσους δεν τη γνωρίζουν, είναι αυτή:

…και συνεχίζει κάπως έτσι…

Ακριβώς για αυτό η Digital Extremes, που ετοιμάζεται να μας δώσει το νέο Star Trek: The Second Movie: The New Game (εντάξει, εντάξει, το νέο παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει παράλληλα με τη νέα κινηματογραφική ταινία της σειράς), αποφάσισε να προσεγγίσει τον William Shatner για ένα… round two της κλασσικής αυτής μάχης. Ιδού το αποτέλεσμα:

Και έτσι, το παιχνίδι της μπορεί να είναι περήφανο πως, αν μη τι άλλο, συνδέθηκε – έστω έμμεσα – με ένα κομμάτι πραγματικής τηλεοπτικής ιστορίας!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.