Και νέα συλλογή Metal Gear Solid. Πάμε πάλι..!

Για όσους θέλουν να ξανα-μανα-αγοράσουν τα ίδια παιχνίδια, ξανα-μανα-ανανεωμένα, ή, απλά, δηλώνουν θύματα της… γοητείας του Solid Snake, η Konami ετοίμασε τη νέα συλλογή Metal Gear Solid Legacy Collection.

Metal Gear Solid Legacy Collection

Η νέα συλλογή θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 3, και για ακόμη μια φορά δίνει αφορμή στους οπαδούς της σειράς να πάρουν τσουγκράνες, πυρσούς και δάδες και να ορμήξουν στα γραφεία της Konami, αφού, bold on, κεφαλαία on, ΠΑΛΙ, bold off, κεφαλαία off, δεν συμπεριλαμβάνει το πρώτο Metal Gear Solid που αγάπησαν όλοι στο πρώτο PlayStation.

Έτσι, η Legacy Collection θα συμπεριλαμβάνει ΚΑΙ αυτή τα Metal Gear Solid 2, 3 και Peace Walker, καθώς και την ανανεωμένη Trophy Edition του Metal Gear Solid 4, πακετάκι με δυο digital graphic novels του Ashley Wood.

Ακριβώς τα ίδια, δηλαδή, με εξαίρεση τα graphic novels, με την πρόσφατη Metal Gear Solid HD Collection που είδαμε σε PS3 και Xbox 360, που μας έδινε πακετάκι τα MGS 2, 3 και Peace Walker, και που είχε ως bonus τους πραγματικά πρώτους τίτλους της σειράς, τα Metal Gear Solid 1 και 2 που είχαν κυκλοφορήσει προ… εικοσαετίας, περίπου, στο MSX της Philips.

Βασική διαφορά – τσα, έκπληξη! – πως η νέα συλλογή θα έχει και ένα… κομματάκι του Metal Gear Solid που είδαμε στο πρώτο PlayStation: τις VR Missions του. Μόνο.

Τώρα, κατά πόσο δικαιολογούν αυτές, σε συνδυασμό με τις graphic novels, το κόστος μιας νέας αγοράς για όποιον έχει ήδη (ίσως και περισσότερες απο μια φορές) τους τίτλους… Ας το κρίνει ο ίδιος.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.