Η Unreal Engine 4. Στο PlayStation 4. Σε realtime. Μαζέψτε το σαγόνι.

Είχαμε δει την Unreal Engine 4 και στο παρελθόν, να δείχνει τρομερά εντυπωσιακή στα (μελλοντικά) PCs. Εδώ, όμως, τρέχει σε κονσόλα! Ω, και πώς τρέχει..!

Unreal Engine GDC Demo 001

Κατά την Epic, και δεν υπάρχει λόγος να την αμφισβητήσουμε, το παρακάτω video δείχνει την νέα της Unreal Engine 4 να τρέχει σε ένα PlayStation 4. Με άλλα λόγια, αυτά είναι γραφικά παιχνιδιού. Όχι ενός συγκεκριμένου παιχνιδιού, αφού αποτελούν απλά επίδειξη των δυνατοτήτων της, αλλά… Τέτοια γραφικά μπορούν να παρουσιάζουν τα παιχνίδια που βασίζονται σε αυτήν.

Ody's thoughts

Σκηνή τρομακτικής συνειδητοποίησης: αν βλέπουμε αυτά τώρα, τότε, αργότερα… Τι;! Σκεφθείτε τι διαφορά είχε το God of War 2 στο PlayStation 2 σε σχέση με τους τίτλους που βλέπαμε όταν πρωτοκυκλοφόρησε η κονσόλα, και σκεφθείτε που θα οδηγήσει μια αντίστοιχη εξέλιξη στην περίπτωση του PlayStation 4!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.