Η μάσκα του Ghost στο Call of Duty και η φοράδα στο αλώνι

Η Activision έστησε ένα νέο site για το νέο Call of Duty, από το οποίο αρνείται να μας πει τίποτα – για την ώρα – πέρα από το να δείχνει μια θολή, μπλεγμένη, αινιγματική εικόνα. Του Ghost.

Call of Duty ghost

Φήμες θέλουν το επόμενο Call of Duty να ακούει στο όνομα Ghosts. Σε ένα νέο site, που ανέβασε η Activision ειδικά για το επόμενο Call of Duty, μάλλον, ίσως, δεν γνωρίζουμε, μοιάζει λιγάκι, κάπως, κάπου, μέσα από θολά παράσιτα, φαίνεται κάτι σαν τη μάσκα του Ghost.

Ody's thoughts

Και ακριβώς εδώ πρέπει να κάνουμε μια διακοπή για να θυμηθούμε το τελευταίο τμήμα του τίτλου μας: θυμάστε τι λέει η περίφημη ελληνική παροιμία πως έκανε η φοράδα στο αλώνι; Ακριβώς αυτό είναι το συναίσθημα που έχουμε απέναντι στο συγκεκριμένο site, τη συγκεκριμένη προσπάθεια marketing του τίτλου. Έχει καταντήσει κουραστικό, πια, να μας δίνουν τις πληροφορίες για κάθε νέο τίτλο με το σταγονόμετρο, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να πιάσουν περισσότερες πωλήσεις. Και καλά όταν μιλάμε για έναν τίτλο που καταλήγει σαν το Bioshock Infinite. Το επόμενο Call of Duty, όμως, ακόμη και η ίδια η Activision περιμένει πως θα τα πάει χειρότερα από το προηγούμενο Call of Duty: Black Ops 2, με το franchise να έχει πάρει την κατιούσα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, λοιπόν, μοιάζει… γελοία η όποια προσπάθεια κάλυψης του τίτλου με ένα πέπλο μυστηρίου. Ω, Activision, μετά από… δεκαπέντε Call of Duty (στο περίπου, και μετράμε και τις αυτόνομες εκδόσεις σε κονσόλες), θα μας κάνεις την… έκπληξη με το καινούργιο; Δεν θα είναι, και πάλι, μια περιπέτεια με οπτική μέσα από τα μάτια ενός (δασο)κομάντο που γαζώνει ό,τι εμφανιστεί στο διάβα του με σύγχρονα (από-το-Β’-Παγκόσμιο-Πόλεμο-Και-Νεότερα) όπλα; Α, ξέχασα… Υπάρχουν τουλάχιστον 7 έφηβοι στο Xbox Live που ενδιαφέρονται πραγματικά για την ιστορία του Ghost ως χαρακτήρα. Για αυτούς το κάνεις, έτσι; Παραδέξου το…

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.